Viatris yrityksenä

Viatris yrityksenä

Viatris yrityksenä. Viatris mahdollistaa terveemmän elämänkaaren meille kaikille, maailmanlaajuisesti.

Viatris mahdollistaa terveemmän elämänkaaren meille kaikille, maailmanlaajuisesti.

Me Viatrisilla näemme terveydenhuollon sellaisena kuin sen pitäisi olla huomenna, emme sellaisena kuin se on tänään. Toimimme rohkeasti ja meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus toimia vakauden lähteenä, jatkuvasti muuttuville maailmanlaajuisille terveydenhuollon tarpeille.

Toimintamme perustuu saatavuuteen, johtajuuteen ja kumppanuuteen

Viatris yrityksenä. Viatris mahdollistaa terveemmän elämänkaaren meille kaikille, maailmanlaajuisesti.

Henkilöstöömme kuuluu 45 000 työntekijää. 14 000 myynnin ja markkinoinnin ammattilaista työskentelee yli 165 maassa, mahdollistaakseen paremman lääkkeiden saatavuuden. Globaaliin tuoteportfolioomme kuuluu yli 1400 molekyyliä eri terapia-alueilta, sisältäen ikonisia brändejä, tunnettuja alkuperäislääkkeitä, monipuolisen geneerisen portfolion, biosimilaareja, itsehoitovalmisteita sekä sairaalatarvikkeita. Valikoimassamme on hoitovaihtoehtoja yli 10 suurimmalta terapia-alueelta sydän- ja verisuonitaudeista onkologiaan.

Laaja tuoteportfoliomme sisältää tunnettuja ja laadukkaita lääkkeitä. Niiden joukkoon kuuluu valmisteita, joilla hoidetaan yhdeksää 10:stä World Health Organization:in (WHO) listaamista yleisimmistä kuolemaan johtavista sairauksista. Meillä on yli 200 lääkettä WHO:n tärkeimmät lääkkeet -listalla.

Meillä on alan yksi vahvimmista, maailmanlaajuisista kaupallisista infrastruktuureista. Myynnin ja markkinoinnin asiantuntijamme kattavat Pohjois-Amerikan, Euroopan, Tyynen valtameren ja Aasian alueen sekä kasvavat markkina-alueet yli 165 maassa. Neljä liiketoiminnan osa-aluettamme: kehittyneet markkinat, kehittyvät markkinat, Kiina sekä Japani, Australia ja Uusi-Seelanti (JANZ), mahdollistavat sen, että voimme auttaa potilaita yli 60 000 asiakkaan avulla. Näihin asiakkaisiin kuuluvat mm. vähittäiskaupat ja apteekit, tukkukaupat, hoitolaitokset, lääkärit ja muut asiakkaat.

Pääkonttorimme on USA:ssa ja kansainväliset keskuksemme sijaitsevat Pittsburghissa (USA), Hyderabadissa (Intia) sekä Shanghaissa (Kiina). Meillä on noin 50 tehdasta ympäri maailmaa ja vahvat resurssit Quality-, Regulatory-, Medical- ja lääketurvaosastoilla sekä tuotekehityksessä. Meillä työskentelee mm. 2500 tutkijaa, yli 1000 Regulatory-asiantuntijaa ja yli 600 Medical- ja lääketurva-ammattilaista.

Pyrimme olemaan haluttu kumppani - Partner of Choice™. Global Healthcare Gateway™ -toimintamallimme tarjoaa kumppaneillemme valmiin pääsyn useammille markkina-alueille ja yhteyden potilaisiin maailmanlaajuisesti.

Tavoitat meidät puhelimitse ja sähköpostilla:

Meda Oy / Mylan Finland Oy, a Viatris Group Company

Vaisalantie 2-8, 02130 ESPOO

+358 (0)20 720 9555

infofi@viatris.com

NON-2020-2760 11/2020